Pinterest, Instagram, bloggar, poddar, tidningar… Listan kan göras lång över ställen där du kan hitta inredningsinspiration. Intresset för inredningar har fullkomligt exploderat de senaste åren vilket har gett upphov till ett mycket stort antal inredningskonton. Här har vi valt ut några av de bästa inspredningsinspiratörerna inom sociala medier såväl som tryckta tidningar.

Sociala medier

Det finns massor av inredningskonton att följa på Instagram och Pinterest såväl som bloggar. Den största svenska influensern inom inredning är utan tvekan Frida Ramstedt som driver den omåttligt populära inredningsbloggen och kontot Trendenser. Det är Nordens största blogg för inredning och design. Den har en tydlig uttalad hållbarhetsprofil och ger många smarta inredningstips. Andra konton på sociala medier som skriver mycket om inredning är Elsa Billgren, Underbara Clara, 34kvadrat, Starwoman, Husligheter.

Tidningar

Många föredrar tryckta tidningar för att hitta inspiration till hemmet. Elle Decoration, Sköna Hem, Allt i Hemmet, Leva & Bo, Nya Rum, Gård & Torp, Residence och Hus & Hem är bara några av många inredningstidningar som ges ut på svenska. Det finns självklart många populära tidningar på andra språk, exempelvis Condé Nast, The Worlds of Interiours och House & Gardens.