Många tycker att dagens bästa stund är att komma hem och sjunka ned i soffan för att sedan förströ sig med en bra serie, förkovra sig i samtiden med nyheterna, eller koppla av med ett tv-spel. Problemet är dock att all teknik för med sig en del oönskade sladdar och konsoler som förstör intrycket av inredningen.

Det finns dock en lösning på problemet. Skaffa dig en snygg tv-bänk med smarta förvaringsmöjligheter. På så sätt kan du både njuta av din stund framför tv:n likväl som ditt organiserade och välstädade hem. I dessa tider när vi uppmanas att inte resa är det dessutom viktigt att ha ett hem att trivas i. Låt en snygg mediabänk bli ett första steg till ett mer ordningsamt liv.

Modeller för alla stilar

Hos BoConcept hittar du tv-bänkar för alla stilar. Gillar du det naturliga och minimalistiska är det fint med en bänk i rent trä. Den smälter in fint och ger ett lätt och luftigt intryck om du väljer en ljus variant. Har du mer stram inredning kan det vara väldigt snyggt med en mediamöbel i klassiskt vitt med raka linjer. Gillar du det mörka och mysiga väljer du förstås en bänk i svart eller mörkt trä.

Fundera över dina behov

Innan du slår till på en bänk är det viktigt att du funderar lite över vilka behov av förvaring du har. En fördel med att leva i en tid där det mesta är digitaliserat är att du förmodligen inte har hundratals dvd-filmer att få plats med, men det betyder emellertid inte att det inte finns behov av förvaring. Är du en av dem som gillar tv-spel och kanske har flera konsoler? Då är det bra att se till att det finns plats i din tv-bänk för både konsoler och handkontroller. På så sätt slipper de stå framme och skräpa när de inte används. Elektronik har ju dessutom en förmåga att dra till sig massor av damm. Genom att förvara dina tekniska apparater i tv-möbeln underlättar du städningen en hel del.

Slipp fula sladdar

Få saker är väl så fula och irriterande som stora härvor med sladdar som ligger på golvet och samlar damm. Genom att införskaffa en snygg mediabänk slipper du lätt detta. De flesta tv-möbler har nämligen hål på baksidan ur vilka sladdar kan ledas ut. Vill du utöver det snygga till lite extra så är sladdlister att leda sladdarna igenom att föredra.

Gör din tv till en snygg inredningsdetalj

Få är väl de som tycker att tv:n är en snygg inredningsdetalj i bostaden. Många tycker till och med att den förstör hela rummets intryck. Genom att införskaffa en snygg tv-möbel kan du dock få din teknik att smälta in bättre i bostaden och faktiskt pryda sin plats. Idag är dessutom de flesta tv-apparater tunna och lätta, något som gör att de ger ett diskretare intryck. Ett tips för att få ditt underhållningscenter att se trevligare ut är att inreda bänken med prydnader och växter. På så sätt tar inte din tv allt fokus och smälter enklare in.