I trädgården behöver det inte bara vara blommor och växter. Trädgården är en utmärkt yta för att äta middag, sola eller koppla av. Med trädgårdsinredning kan du skräddarsy din tomt efter dina behov. Här hittar du tips på den bästa trädgårdsinredningen.

Pergola med klätterväxter

En vacker pergola med klätterväxter är ett sätt att skapa ett tak till altanen eller uteplatsen. Det är ett snyggt sätt att ge solskydd för dig som inte vill använda ett parasoll.

Matbord & stolar

Att äta middag ute i trädgården under sommarhalvåret är något som många drömmer om. Antingen kan du ha ihopfällbara bord och stolar som du tar ut vid behov eller så har du vädertåliga möbler som kan stå ute året om. Det är en smaksak och du väljer själv vad som passar dig och din trädgård bäst. Det kan även vara en god idé att skaffa en värmare så att ni till fullo kan utnyttja uteplatsen under kyligare kvällar.

Avkopplande stolar

Att dricka kaffe eller läsa i trädgården är mycket avkopplande. Se till att du har en eller flera bekväma stolar och gärna ett litet sidobord. Du kan med fördel ha en madrass eller klädsel som du kan ta av.vädertåliga möbler som kan stå ute året om. Det är en smaksak och du väljer själv vad som passar dig och din trädgård bäst. Det kan även vara en god idé att skaffa en värmare så att ni till fullo kan utnyttja uteplatsen under kyligare kvällar.

Avkopplande stolar

Att dricka kaffe eller läsa i trädgården är mycket avkopplande. Se till att du har en eller flera bekväma stolar och gärna ett litet sidobord. Du kan med fördel ha en madrass eller klädsel som du kan ta av.