Våga vara personlig i inredningen. Så lyder mottot för den här artikeln om hur du inreder med personliga prylar. Med personlig inredning avses saker du gör själv, och det kan vara allt från egna foton till blockljus. Du kan måla egna tavlor och du kan trycka upp egna muggar. Varje liten sak du gör bidrar till ett unikt hem och faktiskt måste det inte vara så många prylar för att ett rum ska få en personlig prägel.

1. Inred med trycksaker av foton du tagit själv

Om du gillar att fota och har samlat på dig en del bilder har du alla förutsättningar att skapa personliga inredningsdetaljer med just bilderna som grund. Foton kan nämligen bli fantastiskt fina trycksaker, såsom canvastavlor, kuddfodral och muggar. På https://medtryck.com/ finns en rad saker du kan trycka upp och sedan dekorera hemmet med.

2. Måla abstrakt konst och häng upp den

Att göra snygga tavlor är enklare än vad man kanske tror. Införskaffa blanka canvastavlor, akrylfärger och målarredskap och måla abstrakt utifrån instruktioner du hittar på nätet. Tack vare en så kallad palettkniv kan du dra färgen och skapa läckra effekter över duken. När du har gjort en tavla kan du hänga upp den på väggen – se så fint! Och om du blir extra nöjd med en tavla kan du alltid skanna in och finns en rad saker du kan trycka upp och sedan dekorera hemmet med.

2. Måla abstrakt konst och häng upp den

Att göra snygga tavlor är enklare än vad man kanske tror. Införskaffa blanka canvastavlor, akrylfärger och målarredskap och måla abstrakt utifrån instruktioner du hittar på nätet. Tack vare en så kallad palettkniv kan du dra färgen och skapa läckra effekter över duken. När du har gjort en tavla kan du hänga upp den på väggen – se så fint! Och om du blir extra nöjd med en tavla kan du alltid skanna in och trycka upp den via exempelvis https://medtryck.com/ eller ett annat tryckeri.

3. Pyssla inredningsdetaljerna du egentligen vill ha

Sticka, virka och sy, eller varför inte snickra småsaker och stöpa ljus? Du som är bra på småslöjd behöver aldrig ha ett hem utan personlig inredning, för du kan ju enkelt fixa detaljerna du egentligen vill ha, oberoende av trender. Att kunna pyssla din egen inredning är en av de största garanterna för ett snyggt hem som avspeglar din personlighet.